Projecten

Projectmatig worden onze lampenkappen veel toegepast in kantoren en winkels, maar ook veelvuldig in sportkantines, scholen en voor beursstands.

Met lampenkappen kun je met een relatief kleine investering een ruimte volledig veranderen/vernieuwen. Door lampenkappen in een ruimte te hangen krijgt deze een totaal andere uitstraling. Vanzelfsprekend kunnen we de lampenkappen ook voorzien van een print of opdruk aan de binnen- of buitenzijde.

Lampenkappen worden in alle maten en vormen toegepast voor projecten, de meeste echter rond/cilindrisch, maar vanzelfsprekend produceert La Linia ook Vierkante hanglampen, rechthoekige hanglampen of donut(ring of light) lampenkappen.

We kunnen brandvertragende of afwasbare stoffen leveren en kunnen de lampenkappen voorzien van het juiste ophangsysteem en de juiste verlichting voor elk project.

We kunnen u ook helpen met het bepalen van de juiste maten en vormen van de hanglampen en komen indien gewenst ook op locatie kijken.

Onderstaand vindt u een aantal foto’s van door ons gerealiseerde lichtprojecten.

koepellampen 140cm diameter, buitenzijde betonhanglampen 100cm van koper90cm zwart met koper koepellampStalen ringen TroubadourZwarte ringlampen met LEDNeon LED koeGrote witte lampenkappenZwart met koperen hanglampenCluster van zwarte hanglampen met gouden binnenzijdeZwarte hanglampen met gouden binnenzijdezwarte ronde kappen delifrance licht verlichtingLampenkappen vierkantwijn lampenkappen, gemaakt van stoflampenkappen PVC SchuitemakerRechthoekige hanglamp, restaurantLampenkappen brasserie zuidpleinPlafonniere lampenkappen van 90cmHanglampen geleverd aan HorecaLampenkappen in een skybox bij de Grolsch VesteLampenkappen met boomstammen printGrote lampenkappen geleverd aan IntratuinKap door kap lampen geleverd aan MC donaldsPaarse en witte lampenkappen met blenderAkoestische lampenkappen paars en witte stof.Lampenkappen FC twente skybox