Private label OEM lampenkappen producent

Voor groothandels en fabrikanten kan La Linia Lighting onder private label een eigen lijn lampenkappen produceren, volledig naar specificaties van de opdrachtgever. Denk hierbij aan specifieke maatvoeringen, kleuren, stoffen en afwerkingen.

Deze lampenkappen kunnen verpakt worden volgens richtlijnen van de klant, eventueel met barcode, artikelcode en bijvoorbeeld een afbeelding van het product op de doos.

Tevens kunnen we deze kappen voorzien van merklabels van de klant die in de naad van de kap gestikt worden.

Prototypes kunnen doorgaans binnen een dag geleverd worden,

De opdrachtgever kan een stof kiezen uit onze eigen standaardcollectie of zelf een stof aanleveren, maar bijvoorbeeld ook in overleg een stof bij een van onze leveranciers uitkiezen die indien gewenst exclusief voor deze klant gebruikt zal worden.

Ook is het mogelijk om een volledige eigen collectie samen te stellen door stof te bedrukken met uw eigen dessins en ontwerpen, indien gewenst ook volledig brandvertragende lampenkappen of bijvoorbeeld afwasbare lampenkappen, geschikt voor de gehele Europese markt.

Oplages:
oplages voor deze dienst variëren van enkele tientallen stuks tot enkele duizenden stuks per productierun.

Lampenkappen fabrikant
La Linia Lighting is een Nederlandse lampenkappen fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring, La Linia lampenkappen gebruikt de nieuwste technieken om uw lampenkappen met zeer veel aandacht voor detail te produceren, in de hoogst denkbare kwaliteit. Elke lampenkap wordt voor verpakking aandachtig gecontroleerd op kwaliteit en afwerking.

Door zoveel mogelijk in ons productieproces te automatiseren en te optimaliseren kunnen we tegen verrassende tarieven werken.

Voordeel voor onze groothandel klanten is dat men zelf veel minder voorraad dient te houden, niet blijft zitten met onverkoopbare voorraden en men verzekerd is van een constante kwaliteit. We leveren de lampenkappen compleet verpakt, inclusief de door onze klanten gewenste artikelnummers of barcodes…. direct klaar voor uitlevering.

Voor meer informatie neem hieronder contact met ons op!