Eigen productie van lampenkappen

Al zo’n 30 jaar is produceert La Linia verlichting lampenkappen voor diverse doelgroepen. Door onze zeer ruime ervaring en door gebruik te maken van zeer geavanceerde ZUND snijmachines kunnen we onze kwaliteit steeds weer garanderen en bieden wij onze klanten korte levertijden en een grote productiecapaciteit.

 

Toch blijven in ons bedrijf de handjes van onze medewerkers het allerbelangrijkste gereedschap. Onze kundige lampenkappenmakers zorgen voor een perfecte afwerking van alle door ons geproduceerde lampenkappen, voor verpakking worden alle kappen nogmaals geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

 

Naast custom made lampenkappen en de private label lampenkappen die wij maken voor groothandels en fabrikanten hebben we ook een eigen stoffencollectie en lampenkappencollectie. Naast producent zijn wij dus ook groothandel in lampenkappen en hanglampen.

 

La Linia levert alle vormen en maten lampenkappen, ronde lampenkappen, vierkante lampenkappen, rechthoekige lampenkappen, PET lampenkappen en schuine/drum lampenkappen.

 

Wilt u lampenkappen laten produceren, neem contact met ons op